Som nybegynder vil vi glæde os til at hjælpe dig godt i gang med golfspillets udfordringer og glæder. Vi tilbyder 10 ugers prøvemedlemskab for kun kr. 799,- og golfundervisning for børn fra 5-6 års alderen og opefter.
Er du allerede golfspiller og ønsker at blive medlem, byder vi dig ligeledes hjertelig velkommen her i klubben, hvor vi lægger stor vægt på en hyggelig, afslappet atmosfære og socialt samvær på og uden for golfbanen.

Fakta: Golf gavner sundheden og det sociale live!
Vidste du, at golf kan spilles fra du er fem til 105 år – Golfsporten tiltrækker udøvere fra alle samfundslag – Golf kan spilles på tværs af generationer – Golf reducerer risikoen for forskellige livstilssygdomme – Golf sparer samfundet for mange sygedage

Vores adresse:

Sejrsvej 109, Rinkenæs, 6300 Gråsten

Telefon:

Ejerskab

Er du leder af denne forening?
Hvis du er formand, kasserer eller lign. i den viste forening, kan du ansøge om ejererskabet af denne i vores database.
Du vil i såfald få adgang til at opdtere de viste informationer på hjemmesiden.

HUSK! Der kan kun være 1 ejer af en forening.

Ansøg om ejerskab