Graasten Roklub tilbyder roning i havkajak og inrigger-robåde i Danmarks bedste rofarvand. Rosport har tre dimensioner: Motion, holdarbejde og naturoplevelser. Vi er omkring 70 medlemmer i alderen 30+.I sommerhalvåret er der fast aftenroning mandag til torsdag, men man kan også koble sig på ture i weekenden via vores online aktivitetsportal. I vinterhalvåret arrangerer vi ro-spinning, kulturelle, sociale og rofaglige aktiviteter foruden gratis svømning i Sønderborg.

Man bestemmer selv, hvor meget motion, man vil have ud af at ro. Nogle ror lange ture i et roligt tempo, andre foretrækker en kort tur med høj fart og høj puls. I Graasten Roklub er er plads til begge dele.

Graasten Roklub er en af Gråstens gamle foreninger, og vi deltager aktivt i byens liv, f.eks. i forbindelse med torvedage eller ved byens store Skt. Hansbål, hvor vi hvert år samler gråstenerne til en stemningsfuld aften.

Vores adresse:

Emmas Have 14, 6300 Gråsten