Afdelingen blev stiftet for mere end 80 år siden. Det præcise tidspunkt er ikke kendt. Lokalforeningen har i dag ca. 75 medlemmer. Gennem alle årene har en række frivillige ydet en stor indsats i overensstemmelse med Røde Kors’ oprindelige grundprincipper. I dag er der i Gråsten tilknyttet ca. 100 frivillige inden for en række spændende aktiviteter, som alle har tilknytning til social humanitært hjælpearbejde i ind- og udland. Aktiviteterne giver udover at støtte en masse gode formål, også de frivillige en unik mulighed for et givende socialt og meningsfyldt samvær med kollegerne.

Vores adresse:

Nygade 16, 6300 Gråsten

Telefon:

Ejerskab

Er du leder af denne forening?
Hvis du er formand, kasserer eller lign. i den viste forening, kan du ansøge om ejererskabet af denne i vores database.
Du vil i såfald få adgang til at opdtere de viste informationer på hjemmesiden.

HUSK! Der kan kun være 1 ejer af en forening.

Ansøg om ejerskab